Awards

Genomineerd voor de Belfius Smart Awards

By Quares Innoveren vr, 07/04/2017 - 09:28

Via het Sustainable Energy Fund financiert vastgoedspeler Quares investeringen in energie-efficiënte gebouwen. En dat op een erg interessante manier. Het fonds investeert. De eigenaar of huurder betaalt Quares terug dankzij de energiebesparingen die hij realiseert.

Quares hoopt met zijn Sustainable Energy Fund meer dan 100 miljoen euro aan duurzame investeringen te realiseren in de volgende 5 jaar. De eerste projecten zijn alvast binnen. “Voor een industriële speler vernieuwen we de ledverlichting van een logistieke hal. En voor een publieke instantie dokteren we een integrale oplossing uit voor de verwarming en isolatie van haar gebouwen”, aldus Philippe Meire, consultant bij Quares.Lees verder »

Property Manager of the year 2015

By Quares Beheren za, 28/11/2015 - 01:00

Quares heeft deze maand de Expertise News award ontvangen als grootste vastgoedbeheerder in het segment Industrial Belgium. Het is reeds de vijfde opeenvolgende keer dat Quares deze belangrijke erkenning in de wacht sleept.

In totaal beheert Quares meer dan 1.850.000 m² in België en nog ruim 300.000 m² in Nederland via haar kantoor in Amsterdam. Daarnaast is Quares tevens marktleider in park management met een totale oppervlakte van 1.700 hectare onder beheer.Lees verder »

Property Manager of the year 2014

By Quares Beheren vr, 28/11/2014 - 17:00

Quares heeft deze maand de Expertise News award ontvangen als grootste vastgoedbeheerder in het segment Industrial Belgium. Het is reeds de vierde opeenvolgende keer dat Quares deze belangrijke erkenning in de wacht sleept.

Met een portefeuille van meer dan 1.100.000 m² in het industriële segment is Quares ook dit jaar veruit de grootste en verstevigt Quares haar marktpositie. Ook de groei in de kantoren- en retailsector is opmerkelijk. Lees verder »

Vastgoedondernemer van het jaar (Laureaat)

By Quares ma, 16/06/2014 - 08:45

De Real Estate Awards stonden dit jaar in het teken van ondernemerschap. CIB Vlaanderen ging daarom op zoek naar sterke ondernemerverhalen, die het 'entrepreneurschap' in de sector kunnen stimuleren én inspireren. In de categorie Vastgoedondernemer van het Jaar werd via live stemming gekozen tussen drie genomineerden: Thomas Valkeniers van Pajota uit Dilbeek, Herman Du Bois van Quares uit Antwerpen en Ingrid Ceusters-Luyten van Group Hugo Ceusters-SCMS, eveneens uit Antwerpen. Thomas Valkeniers kwam als winnaar uit de bus.

Property Manager of the year 2013

By Quares di, 03/12/2013 - 10:32

Quares heeft deze maand de Expertise News award ontvangen als grootste vastgoedbeheerder in het segment Industrial Belgium. Het is reeds de derde opeenvolgende keer dat Quares deze belangrijke erkenning in de wacht sleept.Lees verder »

Belgian Business Awards for the Environment 2012 - 2013

By Quares vr, 01/11/2013 - 10:43

Groene pioniers in het bedrijfsleven verdienen erkenning voor hun innovatieve inspanningen en hun bijdrage aan duurzame ontwikkeling. Daarom ontwikkelde Business & Society Belgium in samenwerking met het VBO (Verbond Belgische Ondernemingen), BNP Paribas Fortis, Elia en Siemens de Belgium Business Awards for the Environment.

Dit, met als doel de Belgische bedrijven te belonen die er in slagen om innovatie, economisch succes en milieuzorg te combineren. Deze Awards worden tweejaarlijks toegekend door een onafhankelijke jury.Lees verder »

Real Estate Award "Best Mentor"

By Quares ma, 27/05/2013 - 00:00

CIB Vlaanderen reikte dit weekend in het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot in Mechelen voor de zevende keer de Real Estate Awards uit. Met deze 'vastgoedoscars' bekroont de beroepsvereniging van de vastgoedsector het werk en de inzet die worden geleverd binnen de vastgoedsector. Quares won op de Real Estate Awards de Best Mentor Award. Deze prijs gaat naar de werkgever die personen optimaal en succesvol voorbereid op een carrière in de vastgoedsector en die er alles aan doet om goede medewerkers te hebben en te houden.Lees verder »

Womed Award: Anneleen Desmyter (laureate)

By Quares wo, 27/03/2013 - 01:00

Anneleen Desmyter (Quares) is één van de drie genomineerde kandidaten is voor de “Womed Award”, de prijs voor de vrouwelijke ondernemer van het jaar.

Anneleen Desmyter is mede-oprichtster en partner in het vastgoedbedrijf Quares met kantoren te Antwerpen, Mechelen, Sint-Niklaas, Amsterdam en Maastricht. Ze is Ekonomiste van opleiding (KU Leuven), ze volgde een MBA in Louvain-la-Neuve en een Master in Real Estate in Antwerpen.  Ze is reeds 13 jaar actief in het vastgoed, waarvan 8 jaar als ondernemer.Lees verder »

Concept van het jaar

By Quares ma, 17/12/2012 - 10:46

Tijdens de eindejaarscocktail ondernemend Vilvoorde nodigt de Stad Vilvoorde steeds alle plaatselijke ondernemers uit om het jaar goed af te sluiten met een netwerkreceptie. Het was dit jaar de bedoeling om een aantal initiatieven die de economie van de regio ten goede komt extra in de verf te zetten.

Quares is sedert dit jaar actief als parkmanager op het bedrijvenpark Cargovil. De VZW Cargovil is opgericht op 28 juni 2012 en werkt reeds met 20 van de 29 aanwezige bedrijven samen. In het kader hiervan heeft Quares vanuit de Stad Vilvoorde een Award gekregen voor het meest innovatieve concept van het jaar.

Property Manager of the year 2012

By Quares vr, 16/11/2012 - 10:52

Quares heeft deze maand de Expertise News award ontvangen als grootste vastgoedbeheerder in het segment Industrial Property. Het is al de tweede opeenvolgende keer dat Quares deze belangrijke erkenning in de wacht sleept

Met een portefeuille in België van 1.077.780 m2 in het industriële segment behaalt Quares een marktaandeel van 54%. Via deze stijging van 2% t.o.v. vorig jaar verstevigt Quares haar marktpositie. In totaal beheert Quares in België ca. 1.500.000 m2 en nog ruim 300.000 m2 in Nederland via haar kantoor in Amsterdam.Lees verder »

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer