Quares als vastgoedbeheerder

Als onafhankelijk vastgoedbeheerder heeft Quares één hoofddoel: uw organisatie  doormiddel van gebouwbeheer en property management zoveel mogelijk bijstaan en ontlasten van al uw  gebouw en facilitair gerelateerde taken. Zo kan u zich focussen op uw core-business. Quares wil haar kwaliteitsvol gebouwbeheer van gebouwen doortrekken in de ruimste zin van het woord.

Met een team van experten binnen het vakgebied Property & Facility Management staat Quares klaar om u een non-stop vastgoed management service aan te bieden. Dit voornamelijk bij logistieke panden, winkels en kantoren in België, Nederland en Luxemburg.

Om onze klanten een maximale  service te kunnen bieden, hebben wij onze beheersdiensten als volgt ingedeeld:

Aangezien al deze vakgebieden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zullen wij ongeacht de aard van de opdracht steeds meedenken vanuit deze verschillende disciplines.  Door deze gecombineerde aanpak kunnen wij een resultaat garanderen dat beter én completer zal zijn, dan wanneer de opdracht separaat zou worden uitgevoerd.

Dankzij onze schaalgrootte (meer  dan 2.000.000 m2) in gebouwbeheer en vastgoedmanagement kunnen  onze klanten bij aankoop van diensten mee  genieten van kostenbesparingen, verhoogde service, snellere interventies.

Voor vastgoedbeheerder Quares gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. Om ons hier verder in te verdiepen, hebben enkele medewerkers zich  toegelegd op de BREEAM beoordelingsmethode. Zowel in het dagdagelijks vastgoedbeheer als bij onderhouds- of investeringswerkzaamheden zoeken wij steeds naar duurzame oplossingen.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer