Blogs

Quares scoort hoog

Het vakblad Expertise News sloot 2017 af met de uitgave van haar jaarlijkse Property Management enquête. Quares Property Management behaalt hierin wederom mooie resultaten en blijft aan de top van de vastgoedbeheerders. Lees verder »

Start Kapitaalronde

Quares Student Housing een Belgische huisvester voor studenten en carrièrestarters die haar ambitieuze groeiplan bevestigt en blijft inzetten op de professionalisering van de studentenhuisvesting. Op heden heeft Quares Student Housing 615 kamers in Brussel, Antwerpen en Luik, met een totale investeringswaarde van 56,3 miljoen Euro. De initiële investeringsdoelstelling, 500 kamers in 2020, werd ondertussen fors bijgesteld naar een ambitieuze 2.000 kamers tegen 2026.Lees verder »

Jade Synergies

Quares heeft er een nieuwe telg bij: Jade Synergies, een jong dynamisch bedrijf dat energie-efficiëntie oplossingen aanbiedt aan bedrijven via off-balance derdepartijfinanciering. Hierdoor kunnen bedrijven versneld verduurzamen en hun kosten beperken zonder eigen investering en risico. 

Jade Synergies is een joint venture tussen en Quares en TINC Development Partners (waarvan Gimv en Belfius aandeelhouder zijn). Hierdoor zijn we in de mogelijkheid snel en adequaat de markt te bewerken.Lees verder »

Infosessies Quares Student Housing

Quares Student Housing bevestigt haar ambitieuze groeiplan en blijft inzetten op de professionalisering van de studentenhuisvesting. Op heden heeft Quares Student Housing 615 kamers in Brussel, Antwerpen en Luik, goed voor een totale investeringswaarde van 56,3 miljoen Euro. De initiële doelstelling, 500 kamers in 2020, werd ondertussen fors bijgesteld naar een ambitieuze 2.000 kamers tegen 2026. Om deze doelstellingen kracht bij te zetten, is er een nieuwe kapitaalronde gepland begin december 2017, onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de FSMA. 

In 2016 stapte KBC Life Residential Real Estate in het kapitaal van Quares Student Housing voor een bedrag van 4 miljoen euro. Daaruit blijkt nogmaals dat de activaklasse van de studentenhuisvesting sinds enige tijd ook op een institutionele belangstelling kan rekenen. Samen met Piet en Sophie Costermans,  is KBC Life Residential Real Estate de grootste aandeelhouder van Quares Student Housing. Lees verder »

Quares richt Trend Micro in

De kantoorruimte van Trend Micro - specialist in Cyber Security- gelegen op het bedrijvenpark Mechelen Campus kreeg een grondige opfrissingsbeurt.Lees verder »

Verdubbeling van de portefeuille en strategische partnerships bestendigen een gezonde groei

Quares Student Housing, een Belgische huisvester voor studenten en carrièrestarters, bevestigt haar ambitieuze groeiplan en blijft inzetten op de professionalisering van de studentenhuisvesting door het sluiten van strategische partnerships.Lees verder »

Ophaalactie bedrijventerrein Beringen

Op donderdag 7 september organiseerde de stad Beringen, Ondernemersclub Beringen, het Beringse recyclagebedrijf Out of Use en Quares Parkmanagement een inzamelactie van oud ICT-materiaal. 

Met deze actie willen de organisatoren een bewustzijn creëren bij de lokale ondernemers over het belang van een correcte recyclage van elektronisch afval. Dat dergelijke acties meer en meer worden georganiseerd in industriezones is dan ook niet zonder reden. Ondernemers kunnen op een gemakkelijke manier samen met hun medewerkers afgeraken van hun oud ICT-materiaal en dit op een milieubewuste manier. Lees verder »

Tom&Co kiest Quares als Property Manager

Tom&Co, marktleider in het dierenwinkelsegment, kiest voor een samenwerking met vastgoedspecialist Quares. De Property & Facility Management divisie van Quares zal Tom&Co ondersteunen op het vlak van property management. Quares zal instaan voor het financiële en administratieve beheer van de retailpunten verspreid over België, Luxemburg en Frankrijk. Lees verder »

Quares faciliteert Thomas Cook

Mechelen, 3 april 2017 – De divisie Property & Facility Management van Quares breidt haar klantenportefeuille uit met een mooie opdracht. Thomas Cook Group Belgium heeft Quares aangesteld als property & facility manager voor haar hoofdkantoor en retailnetwerk. Lees verder »

Dagvers wordt 'preferred partner' van Quares

Dagvers en Quares delen een duurzaamheidsvisie. Ze willen samen bijdragen aan de work-life balance van de medewerkers die werken in de bedrijvenparken waar Quares instaat voor het parkbeheer.

Vastgoedspecialist Quares sloot een samenwerkingsovereenkomst met Dagvers, een coöperatieve vennootschap die drukbezette mensen gezond wil laten eten via biologische kant-en-klaarmaaltijden. Quares heeft een divisie Parkmanagement waarin ze 17 bedrijvenparken met ongeveer 1.200 bedrijven in beheer heeft. Ze gaan nu bij deze bedrijventerreinen Dagvers introduceren om zo een gezonde work-life balance bij de bedrijven aan te moedigen.Lees verder »

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer