Build Management

Vanuit deze divisie kan Quares zowel voor eigenaars/investeerders als huurders/gebruikers partner zijn in het coördineren van bouwprojecten.  Deze bouwprojecten kunnen variëren van herinrichtingen, renovaties tot nieuwbouwprojecten.  Ook wat betreft het type  panden hebben we een ruime  ervaring inzake kantoren, handelspanden... Kortom: bouwprojectmanagement is voor ons een logische stap.

Onze rol in build management

In de functie van gemandateerd opdrachtgever fungeren wij als gesprekspartner naar architecten, gebouweigenaars, veiligheidscoördinatoren, aannemers, ... om vanuit onze expertise  de belangen van onze opdrachtgever te behartigen.

Onze doelstelling in build management

Wij hebben als build manager als doelstelling de tevredenheid van onze klanten te optimaliseren. Dit kunnen we realiseren door in de voorbereidingsfase van uw bouwproject:

  • een realistische (bouw)projectplanning op te stellen
  • een zeer gedetailleerd ontwerp samen te stellen
  • een raming van de investeringskost op te maken

In de afhandeling van deze fase staat communicatie centraal om  de wensen van de klant zo goed mogelijk te absorberen,  alsook onze expertise  te delen.  Deze expertise vertaalt zich niet alleen in woningbouw en bouwkunde, maar eveneens wat betreft uitwerking van een interieurconcept.

Dankzij onze onafhankelijkheid en marktkennis, kunnen wij u  de meest geschikte aannemers en correcte prijzen voorleggen. Onze projectleiders waken er  nauwlettend over  dat het ontwerp, budget en planning uitgevoerd worden volgens het vooropgestelde resultaat.

 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer