Horen, zien en … implementeren

Het nieuwe werken komt elke dag een stapje dichterbij, de 9 to 5 jobs maken plaats voor de 24/7 cultuur. Werknemers werken steeds minder op een vaste werkplek en het fileleed alleen al, zorgt ervoor dat vanop afstand werken de productiviteit en de efficiëntie verhoogt.

Als parkmanagers zijn wij het geschikte voorbeeld van flexibel werken. Dagelijks werken we bij één van de bedrijven op onze bedrijventerreinen. Overal waar er wifi voorhanden is, kunnen wij onze activiteiten uitvoeren.

Omdat we in nauw contact staan met de bedrijven op de bedrijventerreinen, krijgen we vaak vragen over “werken in de cloud” of “ document sharing”.  Naar aanleiding hiervan gingen we op zoek naar een partner die dit kan integreren op bestaande systemen, een partner die op maat werkt van een bedrijf, zonder dat deze heel hun infrastructuur dienen te wijzigen.

We staan middenin de transformatie naar een volledig nieuwe manier van werken, de huidige systemen hebben hun limiet bereikt, maar ook de druk op de werknemers neemt immens hard toe. Nextel lanceert Nextel Global, een innovatieve en zeer flexibele communicatieoplossing in de cloud die vaste en mobiele telefonie écht integreert in één oplossing. Met deze vooruitstrevende cloudoplossing - die ongelimiteerd is in aantal gebruikers - kiest de klant voor een virtuele infrastructuur met behoud van alle functionaliteiten op al zijn devices die hij gewoon is van zijn huidige telecomoplossing. Overal en altijd bereikbaar zijn, moet mogelijk zijn. Het stelt werknemers in staat om zelf te beslissen wanneer ze bereikbaar zijn, dit met een volledige transparantie naar hun werkgever. 

 

 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer