Houthalen-Helchteren – Duurzaam bedrijventerreinmanagement Centrum Zuid

By Quares di, 02/10/2012 - 17:15

Het Autonoom Gemeentebedrijf Houthalen-Helchteren heeft de opdracht met betrekking tot het uitbouwen en uitvoeren van een bedrijfsterreinmanagement op het bestaande bedrijventerrein Centrum-Zuid toegekend aan Quares.

Het bedrijventerrein is 228 ha groot, waarvan 154 ha reeds volledig verkocht en ingevuld is. Op het terrein zijn zo’n 150 bedrijven gehuisvest, goed voor een gezamenlijke tewerkstelling van 2.500 à 3.000 werknemers.

De bedoeling is dat Quares gedurende 2 jaar een parkmanager ter beschikking stelt. Deze parkmanager kan waar nodig bijgestaan worden door een coach die ook door Quares ter beschikking wordt gesteld. De opdracht kan nadien verlegt worden voor een periode van 2 jaar.

Naast de implementatie van DBTM zal Quares ook effectief de exploitatie van het parkmanagement waarnemen. Zo  zal Quares de organisatie van collectieve diensten en groepsaankopen opnemen. Verder zal Quares mogelijke potentiële synergiën tussen de bedrijven mbt reststromen en energie uitwerken en een betere communicatie en netwerking stimuleren.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer