Innoveren

Quares heeft voor een eigen onafhankelijke in-house researchafdeling gekozen zodat er steeds genoeg kennis en tijd wordt gespendeerd aan het uitwerken van nieuwe en/of vernieuwende concepten voor haar verschillende divisies.

Hierdoor kan elke divisie voor haar specifieke klanten steeds de beste dienst en het beste product brengen. Dit duidelijk resultaatgericht en zonder dat dit de dagdagelijkse kwalitatieve opvolging van de klanten bemoeilijkt of belemmert. Er wordt constant gezocht naar vernieuwing en verbetering om te komen tot de meest duurzame oplossing die aan de steeds wijzigende behoeftes van de klant voldoet. Dit biedt de nodige garantie naar continuïteit en kwaliteit in onze dienstverlening en samenwerking. 

Deze expertise delen we en bouwen we samen verder uit met talrijke bedrijven en instellingen (publiek/privaat) die ons via specifieke consultingopdrachten inhuren om voor hen tot ”tailor made” oplossingen te komen. Dit kan zijn op gebied van visie, strategie, structuur, ambitieniveau, beleid, duurzaamheid en product. Een typevoorbeeld is duurzaam bedrijventerreinmanagement.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer