Property Management

Als onafhankelijk gebouwenbeheerder fungeert Quares als schakel & adviseur tussen eigenaar en gebruiker en dit op technisch, boekhoudkundig, administratief & commercieel gebied. Ons “in het field” vastgoedbeheerders team heeft als doel het bieden van continuïteit & kwaliteit  aan zowel eigenaars als huurders.  Door een correcte en efficiënte opvolging garandeert Quares als vastgoedbeheerder u een tevreden huurder en een pand in perfecte staat.

Voor het gebouwenbeheer wordt er een team aangesteld dat instaat voor het organiseren van preventief & correctief onderhoud,  een nauw contact heeft met uw huurders en met u als eigenaar duidelijk en gericht communiceert door onder andere een transparante rapportering inzake vastgoedbeheer van uw pand.

Om dit alles te verwezenlijken wordt de divisie Quares Beheren ondersteund door onze 24/7 Quares vastgoedbeheerders helpdesk waar rechtstreeks contact opgenomen kan worden met onze medewerkers. Het “Q-net” staat garant voor een heldere administratieve & boekhoudkundige opvolging.

Company Management

Als extra service naar ons klanten binnen vastgoedbeheer, kunnen wij voor hen het financieel beheer van hun vastgoedvennootschappen overnemen. Onze accountants kunnen door hun expertise in de Belgische wetgeving en boekhouding van vastgoedvennootschappen garant staan voor de nauwkeurige afhandeling van uw volledige vennootschapsboekhouding.

 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer