Quares Groep

Quares staat voor Quality Real Estate Services. Quares is een vastgoedspecialist, die zowel op de Belgische, Nederlandse, en Luxemburgse markt actief is. De onderneming heeft als voornaamste objectief om de financiële return op vastgoed van private klanten, business partners en investeerders te maximaliseren. 

In België werkt Quares vanuit vier kerncompetenties om dat objectief te bereiken, zijnde ”Wonen”, ”Beheren”, ”Beleggen” en "Innoveren".

 

”Wonen” via de divisie Residential Agency

  • Verkoop en verhuur van bestaand residentieel vastgoed en nieuwbouwprojecten in de betere klasse. Zowel in de grote regio Antwerpen, Mechelen en Waasland.
  • De geografische dekking van de dienstverlening wordt continu verbeterd.

”Beleggen” via de divisie Real Estate Investment Management

  • Quares verstrekt particuliere of institutionele beleggers gepersonaliseerd advies over het management en de optimalisatie van vastgoedinvesteringen.
  • Beheer van vastgoedfondsen in eigen naam; Quares Retail Fund, Quares Retail Fund 2 en Quares Student Housing Fund.
  • Beheer van vastgoedfondsen voor derde partijen

”Beheren” via de divisie Property & Facility Management

  • Tot de klanten behoren onder andere nationale en internationale vastgoedinvesteerders, logistieke bedrijven en bekende retailketens.
  • Quares verzorgt via deze tak het multidisciplinair beheer van bedrijfs- en commercieel vastgoed in opdracht van derde partijen.
  • Quares is een onafhankelijk bedrijf dat niet gelieerd is aan een financiële instelling, bouwonderneming of dienstenbedrijf. Hierdoor kan belangenvermenging uitgesloten worden en is Quares in staat om zowel directe als indirecte vastgoedproducten te ontwikkelen en aan te bieden die passen binnen de strategie van de klanten.

"Innoveren" via de divisie Consulting & Product Development

  • Uitwerken van nieuwe concepten en diensten voor haar eigen divisies.
  • Consultancy-opdrachten en studiewerk voor derden.

De combinatie van de vier kerncompenties onder één dak bezorgt Quares een unieke plaats op de markt van de professionele vastgoedconsultants en –beheerders. Quares is met deze bundeling van vier specialismen een performante speler binnen de sector van het onroerend goed.

Quares is een onafhankelijk bedrijf dat niet gelieerd is aan een financiële instelling, een facilitair bedrijf of een bouwonderneming. Hierdoor kan belangenvermenging uitgesloten worden en is Quares in staat om zowel directe als indirecte vastgoedproducten te ontwikkelen en aan te bieden die passen binnen de strategie van de klanten.

De beleggers variëren van particuliere beleggers tot financiële instellingen, projectontwikkelaars, professionele beleggers, vooraanstaande ondernemingen en institutionele beleggers, evenals diverse grote internationale groepen.

Op de Nederlandse markt is Quares actief vanuit de competenties ”Beheren” en ”Beleggen”, ondersteund door een lokaal Nederlands team.

 
Leopold de Waelplaats 8
B - 2000 Antwerpen
Korenmarkt 8
B - 2800 Mechelen
Grote Markt 52
B - 9100 Sint-Niklaas
Schaliënhoevedreef 20J
B - 2800 Mechelen
Emmalaan 25
NL - 1075 AT Amsterdam
 
INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer