Quares Student Housing op de VFB Happening

Op zaterdag 25 april organiseert de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) naar jaarlijkse gewoonte haar groots beleggersevent “De VFB Happening”. Plaats van gebeuren is Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden. 

Met enige trots kunnen we u melden dat ook Quares Student Housing dit jaar haar plekje heeft op dit event. Kom dus zeker naar de presentatie van Thierry De Wever kijken om 13u05 in de immo corner! Als nichespeler willen we er onze strategie, namelijk het streven naar zowel een maatschappelijk als financieel rendement, nog eens duidelijk in de verf zetten en de Vlaamse belegger de mogelijkheid geven om te participeren in onze unieke beleggingsopportuniteit. 

Op deze manier wil Quares Student Housing haar maatschappelijke rol blijven spelen en bijdragen tot het oplossen van de stijgende vraag naar kwalitatieve en betaalbare studentenhuisvesting.

Aangezien de belangrijkste uitdaging voor Quares Student Housing is om in het belang van zowel haar obligatie- als haar aandeelhouders de opportuniteiten binnen de markt van studentenhuisvesting te kunnen blijven benutten, zal er in de maanden mei en juni door middel van een kapitaalverhoging vers kapitaal worden opgehaald en zullen er nieuwe acquisities worden gerealiseerd.

Bent u op zoek naar een alternatief voor uw spaarboekje? Wenst u rendement op uw vermogen? Gelooft u in vastgoed als belegging? Indien ja, aarzel niet en ontdek de beleggingsmogelijkheden en infosessies op onze website.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer