Quares versterkt haar positie op de Brusselse kantorenmarkt

Mechelen, 14 april 2016 – Quares heeft het volledige mandaat toegewezen gekregen van Union Investment  voor het beheer van het kantorenpark ‘Corporate Village’ te Zaventem. Hierdoor ziet Quares haar portefeuille binnen de Brusselse kantorenmarkt toenemen met 20%.

Samenwerking Union Investment Real Estate

De samenwerking tussen Union en Quares is van start gegaan in 2015, waarbij Quares werd aangesteld als beheerder voor een deel van hun portefeuille. De goede samenwerking heeft er tot geleid dat sinds 1 april l.l. Union Investment het volledige mandaat voor het beheer van hun kantoor- gebouwen in België, waaronder Corporate Village heeft toegewezen aan Quares.

Union Investment is een internationale investeringsmaatschappij uit Duitsland, waarvan de vastgoedportefeuille verdeeld is over 24 landen. Momenteel beheren zij een 20-tal vastgoedfondsen die een totale waarde van 29,9 miljard euro vertegenwoordigen.

Het spreekt voor zich dat Quares als beheerder binnen een vastgoedfonds, continu waakt over de voorziene budgetten en hieromtrent systematisch en gedetailleerd rapporteert aan de eigenaar.

Beheer Corporate Village

Het complex van 6 kantoorgebouwen met een totale oppervlakte van 76.000 m² speelt volledig in op de huidige behoefte van de bedrijven, waarbij o.a. kwaliteit van technieken en dienstverlening van groot belang zijn. Quares als beheerder van de gemeenschappelijke delen zet zich door middel van hun 24/7 service desk dan ook maximaal in voor het behoud van de huurderstevredenheid.  

Buiten dit mandaat kunnen de huurders bij Quares eveneens terecht voor de coördinatie van herinrichtingen van hun kantoorruimte of interne verhuisbewegingen, alsook het facilitair beheer van hun private delen.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer