Raad van bestuur

Anneleen Desmyter

Behaalde een Masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven), een MBA (UCL), een Master in Real Estate (UAMS) en heeft een RICS-erkenning.

Ze begon haar carrière als projectontwikkelaar in logistiek en kantorenvastgoed voor de firma Eurinpro NV, thans bekend als Goodman International. 

In 2004 werd ze ondernemer en richtte zij samen met Freddy Hoorens CC Company NV op, het huidige Quares Residential Agency NV. Anneleen Desmyter is lid van verschillende investeringscomités en  wordt vaak geconsulteerd voor de toelichting van de nationale vastgoedcijfers.


Freddy Hoorens

Heeft een technische achtergrond, bekleedde diverse directiefuncties in de leisure en voedingssector, alvorens in de vastgoedwereld te stappen. Hij was onder andere commercieel directeur bij Industriebouw Verelst.

In 1999 richtte hij de beheersfirma SPM ( Specialist in Property Management ) op binnen Eurinpro NV. Tevens was hij beheerder van de vastgoedbevak Siref, opgericht in samenwerking met de ASLK.

In 2002 nam hij SPM over, thans Quares Property Management NV.

In 2004 richtte hij samen met Anneleen Desmyter CC Company NV op, het huidige Quares Residential Agency NV. Freddy Hoorens is de laatste jaren ook frequent gastspreker zowel voor de overheid als in de privé sector rond thema’s als parkmanagement, duurzaam beheer en CO² neutraliteit.


Herman Du Bois

Behaalde een Masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven), een Postgraduaat in Vastgoedkunde (KU Leuven) en heeft een RICS-erkenning.

Hij begon zijn carrière bij PricewaterhouseCoopers als revisor. Nadien werkte hij voor diverse Zweedse vastgoedfondsen, alvorens hij de firma APM NV (“Asset and Property Managers”), één van de grootste onafhankelijke beheerders van kantoorgebouwen in België en Luxemburg, oprichtte in 1997. APM werd in 2002 verkocht aan Atisreal, die in 2004 op haar beurt werd overgenomen door BNP Paribas.

Herman Du Bois is lector aan de Artesis Hogeschool te Antwerpen.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer