Sectoren

Logistieke panden

Quares heeft zich sterk verdiept in de logistieke sector. Met meer dan 800.000 m2 onder beheer in België en Nederland, leveren wij een service die vooral gericht is op pro-actief management alsook een ‘hands-on’ aanpak bij problemen.  Wij voelen de noden van de logistieke sector aan en volgen onze klanten.  Zo bieden wij homogene diensten voor klanten van wie hun activiteiten verspreid zijn over meerdere nationale of internationale sites.

 

Winkels

Quares beheert 200 winkelpanden in België en Luxemburg, gaande van baanwinkels tot binnenstedelijke winkels en shopping centra. Deze winkelpanden zijn eigendom van nationale en internationale privé en/of institutionele beleggers of gezamenlijk eigendom van retailers. Onze medewerkers  zijn dagelijks op het terrein in de winkelpanden en worden permanent ondersteund door het team van onze helpdesk. 

Ontdek SpotOn: een innovatief en duurzaam retail concept »

 

Kantoren

Een aangename werkomgeving en een perfecte plaats om klanten te ontvangen, zijn  naast kostenefficiëntie de uitgangspunten voor duurzaam beheer van kantoorgebouwen.

Onze teams zorgen voor een perfecte werking van de kantoorgebouwen zodat hun interne klanten kunnen functioneren in alle comfort. Wij bieden onze klanten een unieke gesprekspartner met een brede waaier aan vakbekwaamheden en een kwalitaitieve dienstverlening. We streven steeds naar een hoogst mogelijk comfort binnen de vooropgestelde budgetten.

Quares beheert momenteel ca. 600.000 m2 kantoren.

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer