Vacature Accounts Payable Accountant

By Quares Beheren vr, 10/11/2017 - 11:06

Werkomgeving

Mechelen

Functieomschrijving

De divisie Quares Management behelst twee afdelingen:

  • Property Management
  • Facility Management

Als AP Accountant ben je tewerkgesteld in de afdeling die financiële ondersteuning biedt aan de divisie property en facility management.

Je bent verantwoordelijk voor de volledige boekhoudkundige opvolging van alle leveranciersfacturen. Je staat in voor de AP boekingen in het grootboek, met bijhorende BTW taken. Je staat in contact met onze leveranciers en  volgt betalingen aan leveranciers op. Je beantwoordt  op een professionele manier zowel telefonisch als schriftelijke vragen en verzoeken van leveranciers.

Je werkt nauw samen met de andere interne diensten en rapporteert rechtstreeks aan de Head of Finance & Administration. 

Profiel

Je beschikt over een bachelor accountancy/ fiscaliteit of over minimaal 2 jaar (relevante) ervaring in een gelijkaardige functie en (vastgoed)omgeving. Een vlotte kennis van het Engels en een basiskennis van het Frans is een must.

Je kan werken met de Microsoft Office programma’s en hebt ervaring met boekhoudkundige pakketten. Ervaring met Yardi wordt als een pluspunt beschouwd. Eveneens het feit dat je organisatorisch van aard bent, punctueel en een gevorderde kennis van Excel hebt spelen in je voordeel.

Qua profiel ben je verder iemand die kritisch ingesteld is, ambitieus en die beschikt over goede analytische vaardigheden. Je bent proactief probleemoplossend en neemt graag initiatief.

Aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven. 

U kan rekenen op een competitief salarispakket met aanvullende voordelen. 

Contactgegevens

Quares Property Management NV

Ter attentie van Jim Goetschalckx, Head of Finance & Administration
Mechelen Campus, Schaliënhoevedreef 20j, 2800 Mechelen 
e-mail: vacature@quares.be

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer