Vacature Company Accountant (Management)

By Quares Beheren ma, 06/02/2017 - 11:15

Werkomgeving

Mechelen

Functieomschrijving

De divisie Management behelst twee afdelingen:

·         Property Management

·         Facility Management

Als Company Accountant ben je tewerkgesteld in de afdeling die financiële ondersteuning biedt. Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van vastgoedvennootschappen. Verder ben je verantwoordelijk voor het voeren van de algemene boekhouding en het beheren van klantendossiers. Zo maak je onder meer BTW- aangiftes op, zorg je voor de aangiftes van de vennootschapsbelasting, verschaf je informatie bij vennootschap –en BTW controles en zorg je voor de organisatie en ondersteuning bij vergaderingen met auditors en controleurs, …

Je werkt nauw samen met de andere interne diensten en rapporteert rechtstreeks aan de Head of Finance & Administration. 

Profiel

Je beschikt over een bachelor accountancy/ fiscaliteit of een universitair diploma en over minimaal 2 jaar (relevante) ervaring in een gelijkaardige functie en omgeving. Een vlotte kennis van het Engels en een basiskennis van het Frans is een must.

Je kan werken met de Microsoft Office programma’s en hebt ervaring met boekhoudkundige pakketten als Yardi of Winiris. Het feit dat je organisatorisch van aard bent, punctueel en een gevorderde kennis van Excel hebt spelen daarbij in je voordeel.

Qua profiel ben je verder iemand die kritisch ingesteld is, ambitieus en die beschikt over goede analytische vaardigheden. Je bent proactief probleemoplossend en neemt graag initiatief.

Aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven. 

U kan rekenen op een competitief salarispakket met aanvullende voordelen. 

Contactgegevens

Quares Property Management NV

Ter attentie van Head of Finance & Administration
Mechelen Campus, Schaliënhoevedreef 20j, 2800 Mechelen 
E-mail: vacature@quares.be

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer