Vacature Project Manager - Design & Build (Management)

By Quares Beheren do, 17/08/2017 - 09:32

Werkomgeving

Hoofdkantoor Mechelen (projecten verspreid over heel België)

 

Functieomschrijving

Als Project Manager draag je de verantwoordelijkheid over het verloop en het welslagen van een interieur- en/of bouwproject. De panden variëren van kantoorgebouwen, retail, logistieke panden tot appartementen. De type projecten kunnen verschillen van interieurprojecten (35%), renovaties (60%) tot nieuwbouw (5%). Je stuurt het project inhoudelijk aan in samenspraak met projectleden en de opdrachtgever zonder daarbij het ontwerp, de planning en het budget uit het oog te verliezen.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Bij interieurprojecten zal je afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever instaan voor het ontwerp (incl. space planning), het opstellen van de meetstaat, de opmaak van de budgetraming, de aanbesteding en de opvolging van de werken.
  • De coördinatie van renovaties en verschillende kleinere projecten die meestal afkomstig zijn van onze beheerportefeuille maken ook een belangrijk deel uit van je functie.  Ook bij deze projecten ben je verantwoordelijk vanaf de aanbesteding tot en met de uiteindelijke oplevering. Bij de uitvoering van deze projecten sta je in nauw contact met onze collega die verantwoordelijk is voor het beheer.
  • Je bent het centraal aanspreekpunt voor alle partijen betrokken bij een project.
  • Je bewaakt het projectbudget, de timing van de uitvoering en de kwaliteit. Dit zowel op bouwkundig vlak als dit van de technieken en dit tot aan de definitieve oplevering van elk project.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Head of Facility Management.

 

Profiel

U beschikt over een master of bachelor opleiding in de bouwkunde.

U bent een pragmatische organisator die de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid kan voorleggen om verschillende en vaak onverwachte situaties efficiënt aan te pakken.

Naast een sterke zin voor verantwoordelijkheid en commerciële ingesteldheid, kan u zelfstandig werken en onderscheidt u zich tevens door uw contactvaardigheid alsook uw vlotte en assertieve communicatiestijl. Een goede kennis van het Frans en Engels, evenals van de courante pc-toepassingen (MS Office, Autocad,…) vervolledigen uw profiel. Ervaring in een vergelijkbare functie is een must.

 

Aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven.

Deze functie is in loonverband. U kan rekenen op een competitief salarispakket met aanvullende voordelen zoals een GSM, wagen, maaltijdcheques,…

 

Contactgegevens

Quares Facility Management NV - Ter attentie van dhr. Kurt Impens

Head of Facility Management
Mechelen Campus, Schaliënhoevedreef 20j, 2800 Mechelen 
e-mail: vacature@quares.be

 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer