Vacature Property Manager (Tijdelijke opdracht Management)

By Quares Beheren ma, 29/05/2017 - 13:16

Plaats van tewerkstelling

Mechelen

Periode van tewerkstelling

Van 01/09/2017 tot 15/01/2018.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijke voor het technisch, financieel en administratief beheer van bedrijfsmatig vastgoed verspreid over Vlaanderen. Zo ben je eindverantwoordelijke naar de klant/eigenaar toe. Samen met je Building Managers en de Service desk stuur je de interventies aan. Daarnaast superviseer je de administratieve en financiële opvolging van je dossiers in samenspraak met het team en het afdelingshoofd. De rapportering aan de klant/eigenaar behoort eveneens tot je verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de andere interne diensten en rapporteert aan de Head of Property Management.

Profiel

Je beschikt, naast een passie voor vastgoed, over een Bachelor/Master diploma  en over minimaal 5 jaar relevante ervaring in gelijkaardige  opdrachten bij een vastgoedbelegger of beheerder.  Je bent een pragmatische organisator die de nodige flexibiliteit en stressbestendigheid kan voorleggen om verschillende en vaak onverwachte situaties efficiënt aan te pakken. Het consequent rapporteren en systematisch analyseren van dossiers is je niet vreemd. Naast een sterke zin voor verantwoordelijkheid en ben je een teamplayer en onderscheid je je tevens door je contactvaardigheid alsook je vlotte en assertieve communicatiestijl. Een goede kennis van het Frans en het Engels is een must. De goede kennis van de courante pc-toepassingen (MS Office) vervolledigen je profiel.

Aanbod

Quares is een dynamische organisatie in volle expansie. Pionieren zit ons in het bloed. We opereren zakelijk en resultaatgericht zonder daarbij onze maatschappelijke rol uit het oog te verliezen. Genoeg stof voor ambitieuze mensen om zich uit te kunnen leven.
Als voorlopige vervanging van één van onze medewerkers, bieden wij u een tijdelijk contract aan (van 01/09/2017 – 15/01/2018) met de optie/mogelijkheid tot een vast contract of soortgelijke toekomstige opdrachten, afhankelijk van de eindevaluatie en evolutie van de klantenportfolio.

Contactgegevens

Quares Property Management NV, ter attentie van Katrien Huybrechts, Head of Quares Property Management.                                                                            

E-mail: katrien.huybrechts@quares.be

Hoofdzetel - Mechelen Campus, Schaliënhoevedreef 20j, 2800 Mechelen                                                  

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer