Wonen

€0 - ≥ €1.500.000

0 - ≥ 5

Toon gevonden panden
Lijstweergave
Toon op kaart
Op prijs
Op gemeente
Recent

Huren en Kopen in Antwerpen, Mechelen, Sint Niklaas en omgeving

Huren en kopen: een overzicht

Woningen en appartementen te koop in Antwerpen, Mechelen, Sint-Niklaas en omgeving

Quares is als residentieel makelaar gespecialiseerd in kwalitatief vastgoed en nieuwbouw, te koop en te huur in de omgeving Antwerpen, Mechelen en Sint-Niklaas.

Onze ruime portefeuille is opgebouwd uit charmante herenwoningen, leuke rijhuisjes, trendy en klassieke appartementen, luxueuze vrijstaande villa’s en landhuizen,… gelegen op de meest bijzondere locaties en/of voorzien van unieke stijlelementen.  Bij Quares selecteren we niet alleen op basis van rationele criteria zoals prijs, oppervlakte, ... maar willen we vooral een concreet aanbod brengen van unieke woongelegenheden in verschillende prijsklassen. Het bijzondere karakter van het goed, maakt het verschil. We willen geen grote maar grootse woningen verkopen en verhuren. 

Te huur: studio of appartement huren?

Wilt u huren in Antwerpen? Zoekt u een studio te huur in Sint Niklaas, of een studio in Antwerpen, te huur op korte termijn? Kijk snel naar ons huuraanbod.

Naast huur- appartementen, studio's, woningen, huizen en studentenkoten, biedt Quares ook appartementen te koop aan in Sint Niklaas, Mechelen, Antwerpen en het waasland. Niet op zoek naar een appartement? U vindt bij ons ook huizen en nieuwbouw in het algemeen te koop in de omgeving Antwerpen, Mechelen en Sint Niklaas. Ons huidige verkoopaanbod vindt u hier.

Onze drie concept-stores zijn gelegen op toplocaties met een grote visibiliteit en uitstraling.  Ontdek wat wij U te bieden hebben : Voel U thuis, U bent van harte welkom. 

INNOVATION IN REAL ESTATE
Copyright © 2014 Quares | SitemapDisclaimer