Quares faciliteert Thomas Cook

Facility Management van Quares breidt haar klantenportefeuille uit met een mooie opdracht.

Calendar icon26 april 2017

Thomas Cook Group Belgium heeft Quares aangesteld als property & facility manager voor haar hoofdkantoor en retailnetwerk. 

 

Samenwerking Quares en Thomas Cook

Thomas Cook Group Belgium wenst zich in de toekomst extra toe te leggen op haar kernactiviteiten. De touroperator heeft daarom recent beslist om het beheer van haar volledige hoofdkantoor in Gent te outsourcen.

In de periode juni-juli van 2016 voerde Quares een doorlichting uit van de facilitaire organisatie van Thomas Cook. Quares deed een aantal voorstellen voor een geïntegreerd property & facility management.

Het gebouw in Gent is met een oppervlakte van 9.700m² in volle evolutie: van een single-tenant naar een multi-tenant gebouw. Om die transitie en de begeleiding van de commerciële invulling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zal Thomas Cook Group Belgium beroep doen op het property en facility management team van Quares.

Aanvullend op de opdracht voor het hoofdkantoor, zal de divisie ook instaan voor het facilitair beheer van alle 92 retailpunten verspreid over België van Thomas Cook Group Belgium.

Overzicht