Peter Verlinde

Director Investment

Peter Verlinde behaalde zijn Masterdiploma in de Handelswetenschappen aan de Economische Hogeschool Sint-Aloysius (EHSAL Brussel) in 1998. Na zijn studies ging Peter Verlinde onmiddellijk aan de slag bij het auditbedrijf Arthur Andersen, dat hij drie jaar later verliet om de activiteiten van Mobistar mee op te starten in België.

Van 1998 tot 2003 bekleedde hij verschillende functies als business controller en bouwde hij een stevige ervaring op in methodes voor beheer, analyse, rapportering en budgetplanning bij de beursgenoteerde telecomoperator.

In 2003 ging hij aan de slag bij Fleet Logistics International als group financial controller. Eind 2006 startte Peter Verlinde bij ABX Logistics als Finance & Administration Director. Hij was er verantwoordelijk voor België en Nederland. 

In 2008 start Peter Verlinde als CFO bij Montea, een beursgenoteerde GVV. Hij bleef er tot 2016. Van 2016 tot 2017 was hij interim CFO bij Iret Development.

In juli 2017 vervoegde Peter Verlinde het Quares-team als director om de activiteiten van de divisie Investment verder uit te bouwen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.