Design & Build

Als Project Manager staan wij garant voor een ontwerp op maat van uw organisatie, competitieve prijzen, een grondige budgetcontrole, een strakke opvolging van de planning en een facilitaire invalshoek bij de uitwerking van het ontwerp en de keuze van uw materialen.

New Way of Working

Ons leven is op zijn kop gezet, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Het afgelopen jaar leerden we, noodgedwongen, creatief omgaan met allerlei beperkingen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we onszelf nu de vraag stellen welke rol het kantoor nog zal hebben in de toekomst.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Quares coördineert kwaliteitsvolle inrichtingen, renovaties en nieuwbouwprojecten. We behartigen uw belangen en kunnen starten vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Indien gewenst zorgen we bij het ontwerp ook voor space planning, eventueel voorafgegaan door een change management traject. 

Tijdens de uitvoering van onze projecten waken wij over het ontwerp, het budget en de planning. Zo kan u zich blijven concentreren op uw kerntaken. 

Enkele referenties

CMS Belgium

CMS is een advocatenkantoor dat door de groei van hun organisatie nood had om hun kantoorruimte in de Antwerp Gate 1 in Berchem uit te breiden met +/- 500m². Deze uitbreiding bood hun ook de gelegenheid om de indeling van hun volledige kantoor te herbekijken in functie van hun nieuwe noden.

BRIK

Brik is de servicedesk voor studenten in Brussel. De studenten kunnen bij hen terecht voor assistentie inzake huisvesting, mobiliteit, stadsleven en evenementen. Om dichter bij hun studenten te zijn hebben zij beslist om te verhuizen naar één van de studentenhuizen die ze in beheer hebben, met name naar het historisch pand op de Zavelput in BXL.

Questa Advocaten

Questa had voor de vestiging van hun kantoor gekozen voor de Royal House in Berchem. Voor het design van hun kantoor hebben ze beroep gedaan op de expertise van onze interieurarchitecten.

Toshiba Tec Europe

De toenmalige locatie van Toshiba in Brussel was nog slechts voor 50% bezet en voldeed niet meer aan de noden van de organisatie en de medewerkers. Bij hun zoektocht naar een nieuwe locatie hadden ze assistentie nodig in eerste instantie om te bepalen welk gebouw kon voldoen aan hun verwachtingen en vervolgens ook voor het ontwerp, de coördinatie van de uitvoeringswerken en aansluitend de organisatie van de verhuisbeweging.

VAN IN

Uitgeverij VAN IN is de grootste educatieve uitgever in België. De ruime inkomhal in hun hoofdkantoor in Wommelgem had nood aan een renovatie/opfrissing.

De Stadswaag

De Stadswaag in het centrum van Antwerpen is een historisch kantoorgebouw en pakhuis dat een herbestemming krijgt naar 32 starterswoningen met een gedeelde binnentuin.

Interesse?

Wij maken heel graag tijd voor u.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.