DESIGN AND BUILD

 

 

Design & Build wordt geleid door onze Project Managers die bovendien ook interieurarchitecten zijn. Zij staan in voor de projectcoördinatie van uw project en dit van a tot z. Zij behartigen uw belangen als klant dan ook vanaf de allereerste eerste stap.  

Door hun expertise in de interieurarchitectuur en het coördineren van kwaliteitsvolle inrichtingen, nieuwbouwprojecten en renovaties, leveren ze een ontwerp op maat van uw organisatie. Ze staan garant voor het werken met competitieve prijzen en bijhorende budgetcontrole, alsook voor de opvolging en oplevering van het totale project. 

Naast het bijstaan met ontwerp en uitvoering hebben onze Project Managers ook ervaring met het implementeren en coördineren van technische projecten, zoals technische installaties, werfcoördinatie en zoveel meer. Ook begeleiden ze het opmaken en uitvoeren van studiedossiers, waarbij de integratie van de New Way of Working centraal staat. 

Dankzij de kruisbestuiving en synergiën tussen de verschillende divisies binnen Quares kan Design & Build u een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

 

Quote icon

‘We design, create and build custom made workplaces for your organisation adapted to your way of working.'

Projecten die we al mochten aanpakken

CMS Belgium

More info coming soon...

VAN IN

More info coming soon...

De Stadswaag

More info coming soon...

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U AL VOOR…

Interesse?

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag stellen of wilt u gewoon even praten over onze mogelijkheden?
Vraag uw vrijblijvend gesprek aan.

 

24/7 Service Desk