Vastgoed, in elke fase van uw leven

Vastgoed is er altijd en overal. Quares is uw vertrouwde partner in elke levensfase …

Alles start in het huis waar u opgroeide, het huis van uw ouders. Dat is vaak het eerste pand waar u een persoonlijke band mee hebt. Op een later tijdstip in uw leven maakt het misschien deel uit van uw nalatenschap. Als u het dan verkoopt, wil u natuurlijk dat het in goede handen terechtkomt. Quares kan u daarbij helpen.  

Kopen en verkopen met Quares

Trok u als tiener ook de stad in met vrienden? Dan ging u misschien wel shoppen, eten en plezier maken in panden die Quares beheert en vaak zelfs ontwierp. Bij uw eerste vakantiejob of echte werkervaring, verzorgde Quares daar ook het building management? Quares denkt vandaag reeds aan de vastgoedvraagstukken van morgen.

Lees hoe Quares bijdraagt aan uw toekomstige werkomgeving

Uw studentenjaren waren ongetwijfeld memorabel. Zat u op kot? Dan heeft ook dat pand een speciale betekenis voor u. Of u het nu zelf huurde of uw ouders het hadden gekocht, het waren uw eerste stappen in de vastgoedwereld. Wist u trouwens dat studentenvastgoed vandaag een verstandige en veilige investering of belegging is? Bij Quares beantwoorden we graag alle vragen hierover.   

Investeer in vastgoed met Quares

U bent afgestudeerd en gaat op zoek naar uw eerste huis of appartement. En iets later overweegt u de verkoop of verhuur van een pand. Welke vastgoed(trans)actie u ook plant, u wil samenwerken met een expert. Kiezen voor Quares, is kiezen voor een partner die respect heeft voor uw wensen en advies geeft over een marktconforme prijs.

Bekijk ons huuraanbod

U hebt een kantoorjob, werkt in een hotel, winkel of magazijn.  Ook het plezier op uw werk, wordt bepaald door de omgeving waar in u werkt.  Quares helpt eigenaars en gebruikers van vastgoed om een aangename werkomgeving te realiseren

Laat uw pand beheren door Quares

Uw nalatenschap plannen kan op elk moment, en liever vandaag nog dan morgen. Maar hoe pakt u dat het beste aan als u vastgoed bezit of belegt in vastgoedaandelen? Of misschien zoekt u extra rendement voor uw spaargeld? Dit staat vast: u wil zeker zijn van een maximale opbrengst zodat uw financiële toekomst en die van uw naasten veilig blijft.

Stel uw vragen aan Quares
24/7 Service Desk