Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is duurzaam ondernemen

Quares kiest voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We toetsen onze manier van werken, methodes en beslissingen telkens af aan onze ambities op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en efficiëntie. Concreet betekent dit dat we altijd op zoek gaan naar het evenwicht tussen gezonde financiële resultaten, sociale belangen en het milieu. Hoe we dat evenwicht bereiken, dat bepalen de stakeholders bij Quares: de eigen werknemers, klanten, aandeelhouders, overheid, ...

Dit zijn enkele voorbeelden van maatschappelijk verantwoorde intiatieven binnen Quares:

People: via het project Mensgericht Ondernemen vragen we wederzijdse inbreng en engagement bij de taakomschrijving, de evaluatieprocedure, de salarisopbouw en de carrièreplanning.

Planet: we kiezen voor een verantwoord en duurzaam aankoopbeleid: FSC-papier en fairtradeproducten, nieuwe kopieerapparaten en wagens met een lage CO2-uitstoot.

Profit: we nemen het aspect profit altijd mee bij de onderbouwing van zowel People- als Planet-acties. 

Quares is ook gestart met het project Mensgericht Ondernemen, met de steun van het ESF, het Europees Sociaal Fonds. Hiervoor werken we actief aan de verbetering van de instroom, het competentiemanagement, het leerbeleid, het feedbackbeleid, het motiveringsbeleid, kennismanagement, het leiderschap en de structuur van de organisatie.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.