Interieur Architectuur

Interieurarchitectuur is een weerspiegeling van de relatie tussen de mens en zijn directe leefomgeving. Het is dan ook de taak van onze interieurarchitecten om de behoeften van de klant te koppelen aan de kwaliteiten van de ruimte en rekening te houden met onder andere: vorm, licht, structuur, materie, kleur en duurzaamheid. We streven naar het perfecte ontwerp dat de functionaliteit overstijgt

TOEPASSINGEN

  • Kantoorinrichting
  • Studentenkamers
  • Renovaties
  • Nieuwbouwprojecten
Quote icon

‘architecture is basically the design of interiors, the art of organizing interior space.’

Philip Johnson

Onze interieurarchitecten/Project Managers staan in voor de volledige projectbegeleiding.

In een eerste fase zullen zij samen met u het project bespreken, om zo een duidelijk inzicht te krijgen in uw wensen, noden en verwachtingen. Na het maken van heldere afspraken, gaan zij van start met de opmaak van een ontwerp op maat van uw organisatie. Dit wordt dan visueel aan u voorgesteld aan de hand van plannen en 3D-beelden. 

In een volgende stap wordt er een budgetraming opgemaakt. Door onze expertise, staan wij dan ook garant voor competitieve prijzen, deskundige partners en zeer belangrijk, budjetcontrole.   

Onze Project Manager staat steeds in nauw contact met u als klant, coördineert de uitvoering en oplevering van de werken en is het aanspreekpunt tussen klant en aannemer(s).

Interesse?

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag stellen of wilt u gewoon even praten over onze mogelijkheden?
Vraag uw vrijblijvend gesprek aan.

24/7 Service Desk