WE DESIGN

Design & Build wordt geleid door onze Project Managers die tevens ook interieurarchitect zijn. Zij staan in voor de projectcoördinatie van uw project, dit van a tot z, en behartigen de belangen van u als klant vanaf de eerste stap. Door hun expertise in de interieurarchitectuur en het coördineren van kwaliteitsvolle inrichtingen, renovaties en nieuwbouwprojecten staan ze garant voor een ontwerp op maat van uw organisatie, het werken met competitieve prijzen en bijhorende budgetcontrole, alsook voor de opvolging en oplevering van het totale project. Naast het bijstaan met ontwerp en uitvoering hebben onze Project Managers ook ervaring met het in handen nemen en coördineren van technische projecten (technische installaties, werfcoördinatie, …), alsook in het uitvoeren en opmaken van studiedossiers waarbij de integratie van de New Way of Working centraal staat voor de desbetreffende organisatie. Dankzij de kruisbestuiving en synergiën tussen de verschillende divisies binnen Quares kan Design & Build u een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

HOE KUNNEN WE U HELPEN??

Quares coördineert kwaliteitsvolle inrichtingen, renovaties en nieuwbouwprojecten. We behartigen uw belangen en kunnen starten vanaf het ontwerp tot en met de oplevering. Indien gewenst zorgen we bij het ontwerp ook voor space planning, eventueel voorafgegaan door een change management traject. 

 

Tijdens de uitvoering van onze projecten waken wij over het ontwerp, het budget en de planning. Zo kan u zich blijven concentreren op uw kerntaken. 

24/7 Service Desk