Logicor kiest Quares als property manager voor totale Nederlandse vastgoedportefeuille

Per 1 juli heeft Logicor, een toonaangevende ontwikkelaar, eigenaar en manager van logistiek vastgoed, Quares aangesteld als hun nieuwe property manager.

Calendar icon02 juli 2024

Per 1 juli heeft Logicor, een toonaangevende ontwikkelaar, eigenaar en manager van logistiek vastgoed, Quares aangesteld als hun nieuwe property manager. Quares zal verantwoordelijk zijn voor het technische en financiële beheer van de volledige Nederlandse portefeuille van Logicor, die een totale omvang heeft van bijna 600.000 m². Deze portefeuille omvat een breed scala aan logistieke gebouwen, variërend van grote warehouses zoals in Roosendaal tot last-mile concepten in Almere.

Alexander van Gastel, Director Nederland en België van Logicor, verklaart: “Quares heeft jarenlange ervaring in het beheer van logistiek vastgoed. Zij weten goed waar de veranderende behoeften van onze klanten liggen en wat dit betekent voor het beheer. Het belang van duurzaamheid enwelzijn maar ook de toepassing van steeds meer technologische innovaties in de logistieke sector stellen nieuwe eisen. Wij willen daarin ontzorgd worden door onzeproperty manager en het is aan de property manager om binnen die veranderende context onze klanten optimaal tevreden te houden. We hebben er alle vertrouwen in dat we hiervoor bij Quares aan het juiste adres zijn.”  

 

Wenst u meer te weten over onze property managementdiensten? Contacteer ons via info@quares.be

Overzicht