Quares doorstaat wederom succesvol de ISAE 3402 Type II audit!

Quares doorstaat wederom succesvol de ISAE 3402 Type II audit!

Calendar icon21 juni 2024

Bij Quares zetten we ons voortdurend in voor de hoogste standaarden in vastgoedbeheer en klantenservice. We zijn dan ook trots te kunnen aankondigen dat we de ISAE 3402 Type II audit voor het jaar 2023 met succes hebben voltooid. Deze rigoureuze beoordeling, uitgevoerd door Securance Assurance Ltd., bevestigt dat onze interne controlesystemen effectief en adequaat zijn ontworpen om aan onze strenge controle-objectieven te voldoen. De positieve resultaten van de audit tonen aan dat de beschrijvingen van onze systemen accuraat zijn en dat onze controles zorgvuldig zijn uitgevoerd zonder enige bevindingen. Dit onderstreept onze reputatie van betrouwbaarheid en toewijding aan kwaliteit, waardoor onze klanten en investeerders met vertrouwen kunnen rekenen op onze deskundigheid.

"Deze positieve beoordeling van onze interne controlemechanismen is een duidelijk signaal van onze toewijding aan operationele excellentie en betrouwbaarheid," zegt Joris van Elsen, COO van Quares. "Het bevestigt onze kracht in het beheren van zowel investeringsfondsen als vastgoedprojecten, en versterkt het vertrouwen van onze klanten en investeerders in onze capaciteit om hun belangen effectief te beheren."

Als pionier in de vastgoedsector blijven wij ons inzetten om consistent de verwachtingen te overtreffen en onze relaties met partners en klanten te versterken. Dit certificaat is een bewijs van onze onophoudelijke inzet voor het leveren van uitstekende dienstverlening.

Voor meer informatie over wat deze certificering betekent voor u en uw projecten, nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons team.

 

 

 

 

 

Overzicht