Quares en Madaster: Een krachtige alliantie voor duurzaamheid en circulariteit

In de afgelopen jaren heeft duurzaamheid zich gestaag ontwikkeld tot een essentiƫle waarde binnen de vastgoedsector. Het bewustzijn van de impact van gebouwen op zowel het milieu als de samenleving groeit voortdurend, wat heeft geleid tot een aanzienlijke toename in de vraag naar duurzame woningen en investeringen. Als onderdeel van onze toewijding aan duurzaamheid en om onze circulaire visie te versterken, zijn we verheugd om onze samenwerking met Madaster aan te kondigen.

Calendar icon09 oktober 2023

Madaster: de digitale revolutie in de vastgoedsector

Het belangrijkste doel van het Madaster-platform is het creëren van een digitaal paspoort voor bouwmaterialen, wat resulteert in traceerbaarheid en herbruikbaarheid van deze materialen. Bovendien verschaft het platform waardevolle inzichten in de CO2-uitstoot van gebouwen, waardoor we onze vastgoedportefeuille kunnen optimaliseren en weloverwogen investeringsbeslissingen kunnen nemen. Het Madaster-platform biedt niet alleen deze inzichten, maar maakt ook de naleving van rapportageverplichtingen volgens de EU-Taxonomie eenvoudiger en draagt bij aan het behalen van duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's).

Een samenwerking die de normen verlegt

Het partnerschap tussen Quares en Madaster Max belooft een krachtige synergie te creëren die de vastgoedsector ingrijpend zal veranderen. Quares zal niet alleen intern profiteren van de geavanceerde mogelijkheden van Madaster Max, maar zal ook in staat zijn om onze klanten en investeerders nog beter van dienst te zijn door te voorzien in verbeterd vastgoedbeheer, versterkte duurzaamheid, verbeterde marktwaarde en een efficiëntere samenwerking.

Een beloftevolle toekomst in het vooruitzicht

Met deze samenwerking zien we een veelbelovende toekomst tegemoet. Het verenigen van de expertise van Quares en de innovatieve technologie van Madaster zal niet alleen de vastgoedsector transformeren, maar zal ook bijdragen aan het creëren van duurzamere en circulaire vastgoedoplossingen. We zijn vastberaden om de normen te verleggen en de vastgoedsector te leiden naar een meer duurzame en verantwoorde toekomst.

Overzicht