Quares Residential Investment heeft haar volgende acquisitie in Brussel afgerond

Quares Residential Investment heeft haar nieuwe acquisitie aan de Regentlaan 55 te Brussel afgerond.

Calendar icon10 augustus 2022

Gelegen in de buurt van de Europese wijk en vlak naast het Vlaams Parlement, is dit pand zeer goed bereikbaar voor zij die in de buurt werken en willen ontspannen: ’s ochtends joggen in het Warandepark en daarna te voet naar het werk of met de metro die naast de deur stopt. Verder biedt de buurt legio aan ontspanningsmogelijkheden die sterke pluspunten zijn voor onze toekomstige huurders. Dat deze wijk afgelopen jaren sterk is opgewaardeerd, is geen geheim. Graag bouwen wij mee aan deze trend door het aanbieden van kwalitatieve woningen.

Het gebouw bestaat uit 17 vernieuwbouwappartementen welke recent zijn opgeleverd. Concreet gaat het over 6 studio’s, 10 éénslaapkamerappartementen, 1 tweeslaapkamerappartement en 1 gemeenschappelijke ruimte op de gelijkvloerse verdieping.

     

Regent 55 is ondertussen volledig verhuurd aan de Franse co-livingspecialist Colonies. Zij zijn reeds actief in verschillende Franse steden, Berlijn en Brussel. Dit project wordt het negende pand in hun Belgische portefeuille. Colonies zal zelf instaan voor de onderverhuur van de appartementen en het aanbieden van dezelfde kwaliteit waar Quares Residential Investment voor staat.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Quares Residential Investment?
Neem dan contact op met ons:

Maak een afspraak
Overzicht