Quares strikt beheersopdracht in Antwerpse haven

Het Quares Property Management team werd aangesteld als nieuwe administratieve en financiƫle beheerder voor het gebouw Atlantic House.

Calendar icon01 december 2016

Een kantorencomplex gelegen in de omgeving van de Antwerpse haven. Met deze opdracht breidt Quares haar Antwerpse portefeuille uit met een vaste waarde in de professionele vastgoedmarkt. 

 

Property Management opdracht 

Quares Property Management werd op 1 juli 2016 aangesteld, door de eigenaar Atlantic Certificates,  voor een uitgebreide opdracht in het kantoorgebouw Atlantic House. Quares staat in voor het financieel, juridisch en administratief beheer. 

 

Atlantic House

Atlantic House is een blikvanger gelegen op de Noorderlaan, dicht bij de Antwerpse Haven. Het hoofdgebouw, opgericht in de jaren ’70,  heeft een oppervlakte van ± 30.000 m², 13 verdiepingen en 400 parkeerplaatsen. In 2004 werd er een extra parkeercomplex toegevoegd aan het gebouw dat de naam ‘The Boat’ meekreeg, verwijzend naar haar bootvormige uiterlijk. Dit recent parkeergebouw biedt plaats voor 230 extra parkeerplaatsen. Atlantic House huisvest huurders als Arcelor Mittal, Schenker en UPS.

Overzicht