Quares verwerft Property Management mandaat voor Weerts Logistic Park XII

Quares kondigt met genoegen aan dat ze met trots het property management mandaat voor Weerts Logistic Park XII hebben verworven. Quares zal het day-to-day beheer op zich nemen van de indrukwekkende logistieke hub, gelegen op Rue de Mercure 1, La Louvière. Het mandaat omvat een totale oppervlakte van 55.000 vierkante meter aan magazijnen en 1.000 vierkante meter kantoren, waardoor het een van de meest veelbelovende logistieke centra in de regio wordt.

Calendar icon31 januari 2024

Quares kondigt met genoegen aan dat ze met trots het property management mandaat voor Weerts Logistic Park XII hebben verworven. Quares zal het day-to-day beheer op zich nemen van de indrukwekkende logistieke hub, gelegen op Rue de Mercure 3, La Louvière. Het mandaat omvat een totale oppervlakte van 55.000 vierkante meter aan magazijnen en 1.000 vierkante meter kantoren, waardoor het een van de meest veelbelovende logistieke centra in de regio wordt.

Omschrijving van de taak:

Het property management mandaat omvat het day-to-day beheer van het logistieke centrum. Quares zal verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de operationele efficiëntie, het waarborgen van een soepele werking van de magazijnen en kantoren, en het handhaven van de hoogste normen op het gebied van vastgoedbeheer.

We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met Weerts Logistic Park XII en zijn vastbesloten om bij te dragen aan het succes en de groei van deze prominente logistieke hub.

Overzicht