Scapa besteedt facilitair beheer uit aan Quares

Scapa Belgium heeft het beheer van hun 28 winkels en hoofdzetel toevertrouwd aan Quares. De facility management divisie van Quares faciliteert het high-end fashion merk middels het aanbieden van een 24/7 service desk. De winkels kunnen daarbij ten allen tijde hun technische en facilitaire problemen melden. Quares staat achteraf in voor de aansturing en opvolging van de nodige interventies.

Calendar icon11 februari 2016

Aanvullend staat Quares in voor het contractmanagement van alle ondersteunende diensten van Scapa Belgium met een duidelijke focus op optimalisatie en compliance. Het uitvoeren van systematische inspectierondes van al hun panden ten behoeve van het behoud van de kwalitatieve winkelbeleving zit eveneens vervat in de opdracht.

De Quares-Projectmanagers zijn ondertussen van start gegaan met de remodeling van de Scapa winkel in Wavre.

Als dienstverlener in de vastgoedsector, beheert Quares zo’n 2 miljoen m² aan bedrijfsmatig vastgoed, waarbij het aandeel van winkelpanden in stijgende lijn zit. Ook  de assistentie inzake het beheer van de privatieve delen  en de coördinatie van herinrichtingen in opdracht van retailers zijn de laatste jaren sterk toegenomen

Overzicht