Vastgoeddienstverlener Quares trekt volop Nederlandse kaart

De gerenommeerde vastgoeddienstverlener Quares stoomt zich klaar om in Nederland verder uit te breiden. Om die groei in goede banen te leiden stelt het bedrijf Remy van Horssen aan als nieuwe Head of The Netherlands. En de ambities staan op scherp: Quares wil in Nederland net als in België uitgroeien tot duurzame vastgoedpionier en kennisorganisatie. “Ook in Nederland staat innovatie, digitalisering en verduurzaming hoog op de agenda. Met Quares willen we dan ook in Nederland aan deze behoeften tegemoetkomen”, stelt CEO Siham Rahmuni.

Calendar icon16 mei 2022

Toen Quares in 2005 werd opgericht, bestond het bedrijf uit nauwelijks tien medewerkers. Vijftien jaar later is de organisatie uitgegroeid tot een belangrijke speler met meer dan 70 medewerkers en intussen actief in zowel Nederland, België als Luxemburg. Vandaag beheert Quares Benelux niet minder dan 650.000 vierkante meter kantoren, 145.000 vierkante meter retail en meer dan 1.200.000 vierkante meter logistiek. En nu toont de vastgoedspeler zich klaar om nog een versnelling hoger te schakelen. 

“Door onze Nederlandse divisie verder uit te bouwen, beantwoorden we de vraag van onze internationale klanten en maken we van Quares een vastgoedgroep die voorbereid is op de toekomst. In België zijn we altijd een pionier geweest en die rol willen we nu ook in Nederland opnemen.” - Siham Rahmuni, CEO Quares 

Ervaring en groot netwerk  

Om dit te verwezenlijken stelt Quares Remy van Horssen aan als de nieuwe Head of The Netherlands Quares. Hij moet ervoor zorgen dat het team en de activiteiten van Quares in Nederland verder uitgebouwd worden. Daarvoor zal van Horssen het huidige team van medewerkers in Nederland verder uitbreiden zodat de diensten verder kwalitatief kunnen worden ingevuld. 

Met meer dan 15 jaar werkervaring binnen de vastgoedsector, waarvan 3 jaar als Director op de afdeling Property Management bij CBRE Amsterdam, kan van Horssen niet alleen teren op veel vakkennis maar kan hij ook beroep doen om een groot netwerk. Volgens hem een belangrijke factor om Quares nog succesvoller te maken in Nederland. 

“Ik heb Quares leren kennen als een innovatieve vastgoedadviseur en belegger. De platte organisatie en focus van het leadership op ondernemen spreken mij enorm aan. Het bestaande team in Amsterdam heeft in meer dan een decennium een solide basis gelegd voor de groei van de portefeuille en diensten. Ik kijk er naar uit om samen met hen, en mijn collega’s uit België, Quares Nederland verder op de kaart te zetten.” - Remy van Horssen 

Vastgoedpionier  

Met de komst van van Horssen maakt Quares zich sterk dat ze de juiste man op de juiste plaats hebben. De groep ambieert om in Nederland op korte termijn uit te groeien tot heuse vastgoedpionier. Vanaf vandaag wil Quares zich sterker als kennisbedrijf in vastgoed profileren, niet enkel als uitvoerend dienstverlener op korte termijn, maar eveneens als partner op lange termijn door het aanbieden van “as a service” modellen en verschillende investerings- en vastgoedfondsen.

Overzicht