Verhuismanagement: met een gerust hart verhuizen

Bij verhuizen komt heel wat kijken. Vooral voor ondernemingen wordt het al snel een hele opgave. Met de sturing en expertise van een verhuismanager zal uw verhuisproject daarentegen soepel en zonder problemen verlopen. Een verhuismanager en/of verhuisco├Ârdinator is dus zeker geen overbodige luxe. Zo kan u zich als ondernemer maximaal blijven toeleggen op uw corebusiness zonder kostbare energie te verkwisten aan het co├Ârdineren van de verhuizing. Bij een verhuismanager is uw bedrijfsverhuizing in goede handen!

Calendar icon20 december 2013

Een verhuismanager staat garant voor een efficiënt verhuisproject

Voor een efficiënte verhuisbeweging neem je dus best een verhuismanager in de arm. Hij bereidt nauwkeurig alle aspecten van uw verhuizing voor en stelt een realistische planning op die u een optimaal resultaat oplevert. Een nauwgezette organisatie van uw verhuisactiviteiten is immers de eerste stap naar een efficiënt en bovendien rimpelloos verloop van uw bedrijfsverhuizing.

 

Goed verhuismanagement is niets over het hoofd zien

Voorbereiding is alles bij een geslaagd verhuisproject. Het helpt de verhuismanager om eventuele pijnpunten vooraf te detecteren en dient bovendien als input voor een realistische verhuisplanning. De omvang en complexiteit van uw verhuisproject worden daarom eerst grondig onder de loep genomen opdat de verhuismanager een perfect inzicht heeft in uw verhuis. Zo duiken er geen onvoorziene omstandigheden op die uw verhuizing in de war sturen. Deze werkwijze scheelt u heel wat kopzorgen.

 

De verhuismanager: uw aanspreekpunt en vertrouwenspersoon

De verhuismanager is uw Single Point of Contact tijdens het gehele verhuisproject. Daardoor neemt hij heel wat van uw zorgen weg. U hoeft immers niet de verschillende betrokken partijen op te volgen en te instrueren. U spreekt gewoon de verhuismanager aan en hij doet dat voor u. Hij is uw toegewijde partner en stuurt alle betrokken partijen aan, zodat u zich met een gerust hart kan concentreren op uw corebusiness.

Overzicht