RETAIL

Quares begrijpt zowel de kracht, de dynamiek als de risico's van retailvastgoed. We zorgen ervoor dat uw vastgoed slim beheerd wordt en waardevol blijft op de huurmarkt.

Het beheer van winkelpanden en ander retailvastgoed evolueerde aanzienlijk de afgelopen jaren. Zo beschikt de detailhandel nu ook over virtuele verkoopkanalen. De fysieke winkel moet daar in imago en functie op aansluiten. Het is dus cruciaal om de verhuurwaarde van uw pand hoog te houden.

 

Uitgebreide ervaring

We beheren panden voor nationale en internationale eigenaars, privé en/of institutionele beleggers, of retailers zelf. Vandaag bestaat onze portefeuille uit meer dan 250 winkelpanden verspreid in de Benelux. Het betreft een mix van puur retailvastgoed, warehousing, binnenstedelijke winkels, retailparken en shoppingcentra. 

 

Kwaliteitsbeleving

We staan 24/7 klaar om de kwalitatieve beleving van elke site te verzekeren. U kan voor retailparken en shoppingcentra ook bij ons terecht voor het commerciële luik. Hiervoor werken wij samen met onze dochteronderneming CityD.

 

Zoekt u een partner voor de roll-out of bewaking van een nieuw concept, ook dan bieden onze facility en projectmanagers u de nodige expertise om de transformatie te realiseren op korte termijn.

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Herman
Du Bois

Partner

herman.du.bois@quares.be

Referenties