BUSINESS PARK MANAGEMENT

Binnen onze dienstverlening van Business Park Management is het onze doelstelling om te streven naar een duurzame samenwerking tussen de lokale bedrijven, overheden en andere stakeholders, zodoende dat de bedrijven maximaal voordeel kunnen halen uit onze innovatieve oplossingen.

 

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Business Park Management is onze manier om de dienstverlening aan bedrijven op en rond een bedrijventerrein te optimaliseren. Het duurzaam bedrijventerreinmanagement gerealiseerd door het Quares spitst zich toe op 4 kernactiviteiten. Het voeren van een uitgebreide COMMUNICATIE, het detecteren van SAMENWERKING op verscheidene niveaus, het beheren en/of begeleiden van de VZW en het afsluiten van PARTNERHIPS met als doel het tot stand brengen van collectieve samenwerkingen tussen de aanwezige bedrijven en hun omgeving.

De samenwerkingen zijn opgebouwd rond thema’s waarvan de ervaring en expertise aanwezig is binnen de organisatie van Quares en mede dankzij de afgesloten partnerships. Naargelang de aard van het bedrijventerrein en de behoeftes van de bedrijven wordt gericht ingezet op volgende thematieken:
ENERGIE – MATERIALEN - VEILIGHEID - MOBILITEIT - INFRASTRUCTUUR en BEELDKWALITEIT.

In dialoog met de stakeholders geven wij vorm aan toekomstbestendige bedrijventerreinen die weerbaar en wendbaar zijn voor verandering. 

Doe individueel wat moet en samen wat kan!

 

Interesse?

Wij maken heel graag tijd voor u.