FACILITY MANAGEMENT

Binnen onze dienstverlening van Facility Management is het onze doelstelling ondernemingen te ontzorgen bij het onderhoud van de bedrijfsruimte die ze gebruiken en een toegevoegde waarde te leveren bij de organisatie van het onderhoud, het opvolgen van technische problemen en de aansturing van leveranciers.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Quares ondersteunt de dagelijkse werking van uw organisatie. We zorgen dat uw gebouw zowel strategisch als praktisch de waarden van uw organisatie weerspiegelt en dat iedereen er comfortabel kan werken. 

U kan rekenen op ons team Facility Managers, Accountants en Service Desk medewerkers. Ze staan klaar om u te helpen met het technisch en het financieel beheer van uw vastgoed.

U blijft graag op de hoogte, wij ook. Daarom werken we met een geïntegreerd beheersysteem zodat we u op elk moment de correcte stand van zaken kunnen geven: de status van het wettelijk onderhoud en de kosten, de afhandeling van interventie-aanvragen van uw interne klanten, de opvolging van leveranciers, budgetopvolging…

Interesse?

Wij maken heel graag tijd voor u.