Quares bestendigt haar positie bij de top 3 property managers

Quares is er in geslaagd om 6 jaar op rij haar positie als de nummer 1 Property Manager voor logistiek vastgoed te bevestigen. Binnen de sector van kantorenbeheer staat Quares op nummer 1 in de regio Antwerpen. Ons facilitair beheerteam van winkelvastgoed verovert de 3de plaats voor de stadswinkels.

Calendar icon29 november 2018

Naar jaarlijkse gewoonte heeft het vastgoedvakblad Expertise de resultaten over haar enquête onder de belangrijkste gebouwenbeheerders gepubliceerd. 

Het spreekt voor zich dat wij zeer tevreden zijn met onze globale positie als 2de belangrijkste vastgoedbeheerder in België.  Vanuit deze positie streven wij ernaar om onze klanten en ‘de klant van de klant’ maximaal te ondersteunen. Dankzij onze bijkomende diensten ‘Design & Build’ en ‘Facility Management’ zijn wij erin geslaagd om ook de tevredenheid bij zowel de vastgoedinvesteerders als de huurders te verhogen.

Vanuit onze expertise in duurzaam beheer, waarbij wij onder andere inzetten op groene stroom, energiebesparende oplossingen en de mogelijkheid om deze laatste te financieren via ons zusterbedrijf Jade Synergies, streven wij er naar om nog meer klanten voordeel te laten halen uit onze manier van werken.

Overzicht