Kantoren

Een kantoorgebouw is zoveel meer dan een ruimte waarin gewerkt wordt. Het is belangrijker dan ooit om aangename, efficiƫnte kantoren te creƫren en zo de productiviteit van de 'bewoners' te bevorderen.

Een kantoorgebouw moet een aangename werkomgeving zijn én een uitnodigende plaats om klanten te ontvangen. Naast kostenefficiëntie zijn dat de uitgangspunten voor kwalitatief beheer van kantoorgebouwen. Quares biedt u hiervoor diensten op maat zodat zowel de eigenaars als de gebruikers gepast bediend worden. Quares beheert momenteel ongeveer 700.000 m2 kantoren. 

Property managers

Onze property managers werken natuurlijk in de eerste plaats voor de eigenaars van de kantoorgebouwen. Ze kijken toe op een perfecte werking van de kantoren en brengen regelmatig verslag uit van hun werk. Ze zorgen voor het tijdig onderhoud van technische installaties, schoonmaak, afvalophaling, ... Zo kan u, als eigenaar, rekenen op een hoge tevredenheidsgraad bij uw huurders. 

Facility managers

Onze facility managers zijn het aanspreekpunt voor de werknemers of de gebruikers van kantoorgebouwen. Zij zorgen ervoor dat iedereen de nodige middelen en diensten ter beschikking heeft, zowel op strategisch als op praktisch niveau. Ze kiezen voor elke dienst de correcte leveranciers zodat de werkomgeving zo aangenaam en efficiënt mogelijk wordt en dat ook blijft. 

Design & Build

Onze projectmanagers van Design & Build zijn specialisten in de praktische en creatieve inrichting van uw kantoor. Aanvullend kunnen ze u begeleiden bij een eventuele verhuis zodat u de focus kan houden op uw kerntaken.