Biovest doet beroep op Quares voor het correctief beheer van de BIOSCAPE campus

Ontwikkelaar Biovest heeft voor de nieuwe campus ‘Bioscape’ in Zwijnaarde, Quares aangeduid als partner voor de aansturing van het correctief beheer. Dankzij deze samenwerking hebben de gevestigde bedrijven de garantie dat de door hun gebruikte ruimtes ten allen tijde aan het overeengekomen kwaliteitsniveau zullen voldoen. Biovest op zijn beurt kan verzekerd zijn van tevreden gebruikers en een campus die zijn uitstraling behoudt.

Calendar icon26 June 2018

De Bioscape site – 15.000 m² bestaat uit 4 afzonderlijke labogebouwen waarvan de ruimte voor 2/3de bestaat uit labo’s en 1/3de is bestemd als kantoorruimte.  Aansluitend is er een parkinggebouw voorzien. De site wordt ter beschikking gesteld van innovatieve groei bedrijven.

Voor de gebruikers wordt er gestreefd naar een maximale ondersteunende service. Volgende faciliteiten zijn onder meer voorzien: conference center, gemeenschappelijke vergaderzalen, receptiedienst, catering,…

Voor de aansturing van het correctief beheer, zet Quares haar 24/7 Customer Service Desk in, waarbij alle gebruikers via het online platform te allen tijde alle interventieaanvragen kunnen ingeven en opvolgen. Door middel van gedetailleerde rapporteringen blijft Biovest op de hoogte van de status van hun gebouwen en krijgen ze inzage over het serviceniveau van hun leveranciers.

Overview