Infosessies Quares Student Housing

Quares Student Housing bevestigt haar ambitieuze groeiplan en blijft inzetten op de professionalisering van de studentenhuisvesting. Op heden heeft Quares Student Housing 615 kamers in Brussel, Antwerpen en Luik, goed voor een totale investeringswaarde van 56,3 miljoen Euro. De initiƫle doelstelling, 500 kamers in 2020, werd ondertussen fors bijgesteld naar een ambitieuze 2.000 kamers tegen 2026. Om deze doelstellingen kracht bij te zetten, is er een nieuwe kapitaalronde gepland begin december 2017, onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de FSMA.

Calendar icon09 November 2017

In 2016 stapte KBC Life Residential Real Estate in het kapitaal van Quares Student Housing voor een bedrag van 4 miljoen euro. Daaruit blijkt nogmaals dat de activaklasse van de studentenhuisvesting sinds enige tijd ook op een institutionele belangstelling kan rekenen. Samen met Piet en Sophie Costermans,  is KBC Life Residential Real Estate de grootste aandeelhouder van Quares Student Housing. 

Peter Verlinde vervolgt : “Quares Student Housing heeft momenteel een kapitaal van meer dan 24  miljoen euro. Er zullen extra financiële middelen nodig zijn, in combinatie met extra bankfinancieringen om de toekomstige projecten verder vorm te geven.”

Dit alles zal Quares Student Housing flexibiliteit bieden om in te spelen op een aantal (geïdentificeerde) investeringsopportuniteiten teneinde haar vastgoedportefeuille verder uit te bouwen en haar groeidoelstellingen te realiseren.

Kijkt u uit naar interessante investeringsmogelijkheden?

Heeft u vrienden of kennissen die uitkijken naar interessante investeringsmogelijkheden? Aarzel dan niet om u in te schrijven en vrienden en kennissen mee te brengen zodat ook zij kunnen kennismaken met onze aanpak. U kan deelnemen aan de nocturnes op één van de volgende data:

  • dinsdag 28 november om 18 uur in Antwerpen
  • woensdag 29 november om 18 uur in Leuven
  • dinsdag 5 december om 18 uur in Brussel
  • woensdag 6 december om 18 uur in Gent
  • dinsdag 12 december om 18 uur in Brugge

Mis deze kans niet en schrijf u tijdig in. Dit kan per mail via info@qshf.be of via de website www.qshf.be/events. Wij reserveren alvast een plaats voor u en uw gasten.

Wij kijken alvast uit naar uw aanwezigheid. Tot dan!

Overview