Quares aan de slag als parkmanager op het researchpark in Zellik

Onze Consulting afdeling heeft samen met de Management afdeling een opdracht binnengehaald voor de coördinatie van het parkmanagement op het Researchpark Zellik gedurende 4 jaar.

Calendar icon01 August 2016

Researchpark Zellik is een bedrijvenzone met een specifiek karakter en statuut, nl. het aantrekken van onderzoeksgerichte bedrijven in de nabijheid van universitaire kenniscentra, in het geval van Zellik, de Vrije Universiteit Brussel (VUB).

Onze Consulting afdeling heeft samen met de Management afdeling een opdracht binnengehaald voor de coördinatie van het parkmanagement op het Researchpark Zellik gedurende 4 jaar. Deze opdracht werd uitgeschreven door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Onze Consulting afdeling zal de benodigde teksten uitschrijven voor de vormgeving van het beheer en Kirsten zal voor de Management afdeling optreden als parkmanager. 

In functie van de oproep bedrijventerreinmanagement werd er ook een dossier ingediend voor de gemeente Dilbeek. De bedrijventerreinen rondom het knooppunt Groot-Bijgaarden  sluiten nauw aan bij het Researchpark. Verder heeft de Management afdeling al een beheersmandaat voor Sphere Business Park in Zellik. Dit samen wordt dus een mooie cluster. 

Contact us

Contact staff member

Bart
De Smedt

CINO

bart.de.smedt@quares.be
Overview