Quares lanceert Buurtpreventienetwerk op Industrieterrein Jagersborg

Sinds kort heeft Quares een What’s App Buurtpreventienetwerk opgericht op Industrieterrein Jagersborg in Maaseik. Het gebruik van WhatsApp-buurtpreventiegroepen worden steeds populairder. Dat deze hun nut bewezen hebben blijkt uit diverse voorbeelden, vandaar dat men op het Maaseiker industrieterrein dit opgericht heeft.

Calendar icon21 August 2018

Het beheer van Jagersborg is uitbesteed aan Quares die verspreid over Vlaanderen vele industrieterreinen beheert. Toch is de introductie van een What’s App Buurtpreventienetwerk op het industrieterrein in Maaseik redelijk uniek.

De WhatApp groep zorgt voor extra ogen en oren voor de politie, maar ze verhogen ook de veiligheidsbeleving van de gevestigde bedrijven op het terrein. Begin dit jaar werd er door de VZW OJM en de parkmanager een ontbijtsessie georganiseerd waar dit initiatief aan alle mensen van het bedrijventerrein Jagersborg – Maaseik werd voorgesteld. De interesse was groot. Na de oprichting werd aan de bedrijven gevraagd zich kosteloos aan te melden bij de WhatsAppgroep van Jagersborg.

Deze groep is specifiek opgericht voor het industrieterrein en wordt beheerd door Quares. Het gaat hier om een SAAR whatsappgroep, wat staat voor Signaleren, Alarmeren, App en Reageer. De groep op Jagersborg is nog niet zo lang actief, maar men heeft al redelijk wat aanmeldingen binnen.

Overview