Quares Student Housing “verovert” Brussel

Met trots willen melden wij dat Quares Student Housing in volle uitbereiding is. In maart werd het gebouw “Ommegang” aangekocht. Dit pand, gelegen in hartje Brussel tegenover Kruidtuin, is momenteel een leegstaand kantoorgebouw, dat deels wordt omgebouwd tot een studentenresidentie met 141 kamers en met een mooie ontspanningsruimte op het gelijkvloers.

Calendar icon29 July 2016

Uniek aan dit project is dat de residentie gelegen is op de campus van Université Saint-Louis Bruxelles, waarmee Quares Student Housing een samenwerkingsovereenkomst heeft ondertekend. Een aannnemingsovereenkomst werd afgesloten met de  “Louis De Waele - Herpain”. De werf is gestart einde april en de oplevering van het project is voorzien voor aanvang van het schooljaar 2017-2018.

Verder volgt eerstdaags de oplevering van onze nieuwbouwstudentenresidentie aan de Zavelput, eveneens gelegen in hartje Brussel. Deze uitbereiding met 16 ruime, moderne en comfortabele studentenkamers draagt bij tot het kwalitatief aanbod van studentenkamers op de Brusselse studentenmarkt.

Overview