Tom&Co kiest Quares als Property Manager

Tom&Co, marktleider in het dierenwinkelsegment, kiest voor een samenwerking met vastgoedspecialist Quares.

Calendar icon09 juni 2017

De Property & Facility Management divisie van Quares zal Tom&Co ondersteunen op het vlak van property management. Quares zal instaan voor het financiële en administratieve beheer van de retailpunten verspreid over België, Luxemburg en Frankrijk. 

Tom&Co heeft ervoor gekozen om de operationele werking van het financiële en administratieve property luik voor het volledige retail park uit te besteden aan Quares. Binnen deze opdracht staat Quares in voor het opvolgen van alle huur- en onderhuurcontracten met de daaraan gekoppelde breaks, huurhernieuwingen, beëindigingen, inning van de huur en alles wat property accounting betreft. 

Tom&Co telt heden zo’n 153 winkels, waarvan 131 in België, 20 in Frankrijk en 2 in Luxemburg. Vooral in Frankrijk zal er de komende jaren nog een uitbreiding komen van het aantal vestigingen terwijl in België vooral wordt gefocust op de optimalisatie van het netwerk, naast een aantal bijkomende winkels. In het kader van de grensoverschrijdende opdracht zal het Belgisch team nauw samenwerken met het Property & Facility Management team van Quares in Luxemburg.

Overzicht