Bedrijventerreinen

Beheer van bedrijventerreinen of Business Park Management vraagt om een integrale en toekomstgerichte aanpak. Alleen zo stelt u de waarde veilig voor de toekomst. Dat vraagt uiteraard heel wat werkingsmiddelen. Een deel daarvan kan u verkrijgen via subsidieaanvragen. Quares heeft daarin een uitgebreide ervaring.

Een integrale aanpak

Als Parkmanager staan wij in voor het dagelijks beheer, aankoop en opvolging van gemeenschappelijke diensten en voorzieningen, alsook het uitwerken van nieuwe initiatieven. Quares als Parkmanager staat centraal in dit concept, maar werkt steeds in nauwe samenwerking met de betrokken bedrijven, investeerders, overheden en andere relevante stakeholders.

Quares beheert vandaag 22 bedrijventerreinen verspreid over Vlaanderen met een totale oppervlakte van 2225 ha en  met een huidige bezetting van 1200 bedrijven. Die bedrijventerreinen zijn een mix van oude en nieuwe terreinen, waarbij elk type een aanpak op maat vereist. 

Subsidies

Sinds 2013 kreeg Quares € 2 100 000 aan werkingsmiddelen via subsidies voor de invoering van duurzaam bedrijventerreinmanagement. Bovendien hebben de gevestigde bedrijven aanzienlijk kunnen besparen door de groepsaankopen die we kunnen aanbieden dankzij onze schaalgrootte. 

Contacteer ons

Contacteer medewerker

Bart
Borloo

Head of Property Services BE

Location icon Mechelen
bart.borloo@quares.be