Inrichting CMS Belgium

CMS is een advocatenkantoor dat door de groei van hun organisatie nood had om hun kantoorruimte in de Antwerp Gate 1  in Berchem uit te breiden met +/- 500m².  Deze uitbreiding bood hun ook de gelegenheid om de indeling van hun volledige kantoor te herbekijken in functie van hun nieuwe noden.

Alvorens van start te gaan met de nieuwe opdeling van het kantoor, heeft onze interieurarchitecte Greet Uyttenhove grondig overlegd met  CMS om een duidelijk inzicht te krijgen op hun organisatie en hun wensen.  Op basis daarvan zijn er meerdere space planningen uitgewerkt. Eens de finale keuze gemaakt werd, konden we van startgaan met het creatieve aspect van het ontwerp en de look & feel.  

Vervolgens werd het ontwerp in lijn gezet met het beschikbare budget. Na de aanbesteding konden de werken van start gaan.  Aangezien de uitbreiding op een andere verdieping was, zijn de uitvoeringswerken over 2 fases uitgevoerd, zodoende dat de werking van het kantoor niet het gedrang kwam. Per verdieping zijn we 8 weken in uitvoering geweest.

#m²: 1.000

Lees de volledige getuigenis
Image1
Image2
Image3
Image4
Image5
Image7