Quares Residential Investment

Quares Residential Investment, opgericht in 2022, staat in voor duurzame, kwalitatieve en betaalbare woningen die toegankelijk zijn voor een breed publiek in de Belgische huurmarkt.  Wij verhuren  kwalitatieve (ver)nieuwbouwappartementen gelegen in België, specifiek op locaties waar wonen, werken en ontspannen samenkomen. 

Duurzaam, kwalitatief en betaalbaar huren in de 15-minutenstad

Onze doelstelling is om te beleggen in duurzame, kwaliteitsvolle en betaalbare appartementen die zich bevinden in de 15-minutenstad. We baseren ons op onderstaande peilers:

Duurzaamheid

Duurzaamheid vormt één van onze peilers in de bestaansreden van Quares Residential Investment. Onze in-house expertise tilt elk project op energetisch vlak naar een hoger niveau door het toepassen van de optimale mix aan technieken en technologieën.

15-minutenstad

Onze panden zijn gelegen op locaties waar je binnen de 15 minuten te voet als met de fiets inkopen kan doen, kinderen aan de schoolpoort kan uitwuiven en kan ontspannen. Wij geloven sterk in het idee van de 15-minutenstad, net zoals u dat doet.

Kwalitatief wonen

Gezien wij niet zelf ontwikkelen, zijn wij in staat om enkel het beste te bieden aan onze huurders. Het team kijkt erop toe dat elk appartement is uitgerust met alle basisbenodigdheden en dat het hele plaatje klopt.

Nieuws

Interesse

Wilt u meer informatie, heeft u een vraag stellen of wilt u gewoon even praten over onze mogelijkheden?
Vraag uw vrijblijvend gesprek aan.

24/7 Service Desk